Top laatste Vijf flesje water met logo Stedelijk nieuws

Heb jouw specifieke wensen of wil jouw gewoonweg behulpzame feiten? Neem vervolgens contact betreffende het op door te telefoneren naar 0318-743600. Komt het nu ook niet uit? Zet je vragen op een email: gerard@maxilia.nl. Ofwel laat jouw inspireren en belangstelling ons digitaal drukvoorbeeld met. Voor niets en geheel zonder verplichtingen.

‘Heden besteld, morgen in huis’? Welke vlieger gaat helaas ook niet op. Wat dan immers? Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, zodat jouw precies weet indien jouw jouw bestelling kunt verwachten.

Flesje water laten drukken met uw eigen logo. opdruk en of tekst op het etiket. dit label is gehee..

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het voor je! Dit logo mag in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het dan professioneel over. En dit kost niks! Wegens een extra werkzaamheden zal de leverdatum betreffende een bestelling ons dag later bestaan.

Een waterflesjesspecialist heeft de waarde van een relatiegeschenk en bied u daarom de mogelijkheid om uw logo te laten bedrukken op het meest populaire relatiegeschenk: de plastic glazen waterfles. Dankzij het assortiment dat u wordt aangeboden door de waterflesjesspecialist is er een perfecte lenzen waterfles voor een ieder en zeker verder wegens u dan ook en de evenement!

Een Bristish promotional merchandise association, het BMPA, bezit onderzoek volbracht tot dit onthalen van relatiegeschenken. Ruim een helft van de ondervraagden uit een onderzoek betreffende BMPA zegt frequenter ons relatiegeschenk te wensen ontvangen. Dit zijn mensen welke zichzelf in ons branche bevinden waarin sprake kan zijn over een business to business markt.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt het vanwege je! Dit logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het vervolgens professioneel aan. En dit kost niets! Wegens een extra bezigheden zal een leverdatum betreffende de bestelling ons dag later zijn.

Bedruk Mag 4 liter roxy met de eigen (bedrijfslogo). Wanneer u dan ook het uw logo eventjes doorstuurt moeten we..

Specifieke wensen of is dit ingewikkeld te kiezen? De productexpert Gerard weet er allemaal over en helpt je gaarne de beste keuze te maken!

De bronwaterflesjes zijn te verkrijgen in full colour bedrukte label. U heeft de vrije mogelijkheid in verschillende kleuren bronwaterflesjes met diverse inhoud en een vrije keuze in de kleur aangaande de doppen.

Etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Er kan zijn keus uit water met ofwel zonder koolzuur. Flesjes bestaan perfect indien persoonlijk brand water in onder andere horeca of op evenementen.

Ieder type flesje heeft zo zijn persoonlijk voordelen. Hieronder tegenkomt u dan ook een opsomming betreffende de belangrijkste kenmerken op fundering betreffende verkoopprijs, levertijd, gebruikte materialen en minimale afname. Vraag rustig uw vrijblijvende offerte met ofwel koop regelrecht more info via deze site.

Waterflesje Deluxe Dit waterflesje Deluxe heeft een strekking betreffende 500 ml en kan zijn gevuld betreffende bronwater. Een fles is doorschijnend en leverbaar betreffende een witte, blauwe, blauwe en rooie dop. Een Waterfles Deluxe is tevens beschikbaar in ons blauwe fles. 

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Die vlieger gaat helaas niet op. Wat dan wel? We tonen het reeks werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum, waardoor jouw exact weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *